joi, 22 iulie 2010

Mancare de ciuperci cu afumatura

Ingrediente mancare de ciuperci cu afumatura:


300 g carnati afumati, Kaiser sau alta afumatura
500 g ciuperci
1-2 rosii decojite, taiate rondele
1 ceapa mare
patrunjel tocat
ulei, sare, piper, 3-4 catei de usturoi
optional: 100 ml smantana



Modul de preparare a retetei:
1. Ceapa se toaca se se pune la calit in putin ulei.
2. Se taie rondele carnatii; cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnatii si se lasa sa se caleasca.
3. Se taie ciupercile si se adauga la mancare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 minute, sa scada sosul mancarii.
4. Se adauga rosiile, usturoiul taiat, se potriveste de sare si se condimenteaza mancarea cu piper. Se stinge focul, se adauga smantana, cateva fire de patrunjel verde tocat si se serveste mancarea cu mamaliguta calda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu